Monday 1 July 2013

Kαμβάς Gorjuss!

Τεχνικές scapbooking πάνω σε καμβά. Χρησιμοποιήσαμε σφραγίδες από τη σειρά Gorjuss, με τις οποίες σφραγγίσαμε λευκό χαρτί για scrapbooking, κόψαμε τα μοτίβα (κοριτσάκι, πεταλούδες) και με ταινία διπλής όψεως, για να μην ζαρώσει το χαρτί με απλή κολλά, τα κολλήσαμε και τα βάψαμε. 

Για να τα βάψουμε χρησιμοποιήσαμε χρώματα dylusions, τα οποία ψεκάσαμε πάνω στην ακρυλική βάση για τις σφραγίδες και τα αραιώσαμε λίγο με νερό με τη βοήθεια ενός πινέλου. για την καφέ απόχρωση χρησιμοποιήσαμε το distress μελάνι του tim Holtz, με το οποίο σφραγγίσαμε την ακρυλική επιφάνεια (έτσι, χωρίς να βάλουμε καμιά σφραγγίδα) και με το πινελάκι και μια σταγόνα νερό, το αραιώσαμε και το χρησιμοποιήσαμε όπως τα ακρυλικά. Το καλό με αυτά τα χρώματα είναι ότι δεν είναι έντονα και μπορείς να κάνεις σκιές χωρίς να έχεις κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις.

Για να κολλήσουμε το νήμα (Baker's Twine) χρησιμοποιήσαμε πάλι ταινία διπλής όψης, που ούτε υπολοίματα αφήνει και έχεις πάντα μια ευθεία γραμμή. το ίδιο κάναμε και για τα χαρτιά και τα μοτίβα. Τα λουλουδάκια και τα κουμπιά τα κολλήσαμε με απλή κόλλα.

Λίγο glitter κόλλα στο τέλος, για να δώσει λάμψη και ζωντάνια και έτοιμο!!!!

Tα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν:


No comments:

Post a Comment